opvallende visuele identiteiten en gebruiksvriendelijke websites 

De beste on- en offline experience voor jouw klant door strategisch en creatief design. Dat is in een notendop wat ik – Rogier Olijslager – doe als user experience designer bij Olijpijl. Olij-wat? ‘Olijpijl’ fonetisch: [‘olipɛil]! De ‘Olij’ uit mijn achternaam gecombineerd met het woord ‘peil’ om aan te geven dat het werk van niveau is. Voeg dat samen en je krijgt Olijpijl. 

user experience design
User eXperience Design (UX-design) is meer dan alleen het vormgeven van websites. Het is de totale ervaring die een persoon heeft wanneer hij/zij in aanraking komt met jouw merk of bedrijf. Een website is inderdaad het meest herkenbare en meetbare platform voor UX, maar UX is daarnaast ook de manier waarop je iemand aanspreekt, wat de uitstraling van je branding is, hoe intuïtief je app werkt, hoe je offline (print-) middelen zijn vormgegeven en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Samen met jou werk ik aan de optimale experience zodat jouw bedrijf, organisatie of merk kan groeien. 

contact
E-mail of bel mij als je denkt dat we samen zouden moeten werken aan interessante projecten.
info@olijpijl.nl (reactie binnen 2 werkdagen)
+31 (0)6 12 84 00 52 (op werkdagen van 08.00 - 18.00 uur)

Liever op de hoogte blijven via de social? Dat kan ook!
instagram linkedin facebook

coming soon
Deze website is een placeholder – dat had je al wel gezien – in de tussentijd ben ik druk bezig met de echte website. Nieuwsgierig? Stuur een notificatieverzoek naar info@olijpijl.nl en ik stuur je een melding als hij live staat! Geen zorgen, ik spam je inbox niet vol, ik stuur je te zijner tijd één mail met zoiets als 'Hey, de website staat live!' of 'Klik hier, nieuwe website'... Je snapt 'm wel.